Allmänt

En mer välmående ekonomi för ALLA

Jag har ett mål, bidra till en framtid som är fylld med kunskap kring ekonomi. En framtid där ALLA har samma möjlighet att påverka sin ekonomiska framtid men även nutid. Därför vill jag möjliggöra alla till att ta KUNNA ta kontroll över sin ekonomi! Skapa en win-win för alla helt enkelt!

Vi har mera pengar (som vi faktiskt inte äger själva)

Digitalisering och ny teknik har gjort många saker möjliga idag. Framförallt har det möjliggjort att fler människor kan uppta lån på ett smidigt sätt och med väldigt låg kostnad dessutom! Det har lett till att den ökade tillgången på kredit via lån, microlån, sms-lån och alla andra typer av lån har hjälpt många i kniviga situationer. Men kanske framförallt gjort livet lite enklare, enligt vissa, men vad det har gjort är att ge de hushåll som har otillräckliga besparingar möjlighet att konsumera dyra varor, därmed införskaffa sig vanor och prylar de egentligen inte behöver. Svenska hushåll betraktas vara/är högt skuldsatta, både ur ett historiskt perspektiv och jämfört med andra länder, samtidigt påvisar ny statistik att hushållens skulder fortsätter att öka.

Dålig koll på din ekonomi kan innebära döden för ditt välmående.

Ekonomi är såpass viktigt för människor att det påverkar ditt välmående, dina relationer, din livslängd, rökning och övervikt. Tillsammans lägger vi fokus på hur vi kan öka dina kunskaper gällande din ekonomi för att hjälpa dig fatta bättre, smartare beslut och på så sätt skapa en mer välmående ekonomi och ett bättre liv.

På Senseconomy kommer jag att dela med mig av mina bästa tips för hur du bryter dig loss från en dålig ekonomi, min privatekonomis historia från att ”stoppa huvudet i sanden” till en resa mot bättre välmående, frihet och mindre ångest över min ekonomi.

Tillsammans hoppas jag att vi kan ta kontroll över det som många av oss mår dåligt av, vår ekonomi.

Slutligen vill jag hälsa dig välkommen till min nya blogg och kul att just du hittade hit!

Jag vill mer än gärna veta vad du tänker och tycker. Tagga mig i sociala medier med dina tips och funderingar kring privatekonomi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *